2020

LASSILAN JOULUN AVAUS 4.12. klo 10-14

Lahjapuoti avoinna, Pöljän kyläyhdistyksen kahvio puuroineen koronaturvallisesti ulkokatoksessa (pukeutukaa lämpimsti!), arpajaiset, Siilinjärven kuvataideyhdistyksen Joulupukin postitoimisto ja askartelu, Pukki vierailee 11.30 ja 13.00, Tiernapojat 12.00, Pihalla ihastuttavat issikat, talutusratsastusta Rojon poneilla.

Lassilan Joulussa myös

2.ja 7.12. klo 17-20 Tonttupaja, tehdään jouluista keramiikkaa Jennin johdolla. Tarjoushinta 30€/hlö + materiaalimaksu kulutuksen mukaan

8.12. klo 17 ja 19  Musiikkiopiston konsertit

Lahjapuoti avoinna joulukuussa ma-pe 11-17, la 10-14

 

Lassilan Joulu 1.-23.12..2020

5.12. Joultapahtuma peruttu koronatilanteen takia

Lahjamyymälä avoinna ma-pe 11-17, la 10-14, paikalliset kovat, pehmeät sekä maistuvat joulumuistamiset

Lyhtypaja 2.12.2020  klo 16.30-19.30 maksimi 6 osallistujaa, 36€ + materiaalit

Lahjapaja 7.12.2020 klo 16.30-19.30 maksimi 6 osallistujaa, 36€ + materiaalit

Jouluisia pieniä kermiikkakursseja myös tilauksesta, ohjaajana Jenni Linnove

 

Kesänäyttely 2020

KUN KIIRE KATOSI 7.7.-30.7.

Moni taiteilija sai koronakeväänä aikaa taiteelliseen työhön keskittymiseen opetus- tai muiden kiireiden kaikottua. Toisaalta katse suuntautui perheeseen ja perusasioihin.

Kesän 2020 taiteilijavieraani tuovat näyttelyyn kevään tuotoksia ja tähän omituiseen aikaan sopivia teoksia, ehkäpä jotain jonka äärellä rauhoittua. Näyttelyssä mm. kuvaa, keramiikkaa ja aivan uutena elementtinä floristin taidonnäytteet.

Taiteilijavieraat: Anna Pohjalainen, Juha-Pekka Pohjalainen, Annaleena Huhtaniska, Susanna Hotari, Riikka Kaartinen, Albina Pönniö ja Satu Mononen.

Vapaa pääsy

Kesäkahvila palvelee näyttelyn aikana erikoiskahvein, ja joka päivä jotain makeaa tarjolla....

TIISTAITYÖPAJAT järjestetään heinäkuussa turvavälit huomioiden pienillä ryhmillä, alkaen klo 12.00. Ilmoittaudu mukaan!

Mukin koristelu 7. ja 21.7. 24€/hlö

Rakun poltto 14. ja  28.7. 36€/hlö

Rakuun voi tulla ensimmäisellä kerralla tekemään, toisella polttamaan työt, tai jommallakummalla kerralla lasittamaan ja polttamaan omat tai pajlta saatavat puolivalmiit esineet. Tulessa ja savussa syntyy taianomaisia esinietä!

Lisää tilattavia kursseja täältä.

 

Koronaviruksen vuoksi keramiikkastudiolla ei järjestetä kursseja kevään poikkeustilanteen aikana. Studiolta on kuitenkin saatavana savea tai mosaiikkipaloja kotipajaan. Polttopalvelu kotona tehdylle keramiikalle toimii. Koska olen pajalla töissä, otan studiomyymälälle vastaan asiakkaat, turvavälin säilyttäen. Huolehdin myymälän hygieniasta.

 

Muotoiluakatemian entisten opiskelijoiden Kesänäyttely  SIIRTYY VUODELLE 2021

Kuopion koti- ja taideteollisuusoppilaitoksen sekä sittemmin Kuopion muotoiluakatemian entisten oppilaiden, muotoilijoiden ja yrittäjien, designereiden ja uniikkiteosten tekijöiden näyttely.

 

Kiitän Kuopion Muotoiluakatemiaa joulukuussa 2019 saamastani apurahasta!

 

30.11. La klo 10-15 Lassilan Joulun avaus

Lassilan tuvassa Kyläyhdistyksen jouluinen kahvio ja puuro.

     Joulumusiikkia, joululaulutuokioita johtaa Kaarina Heikkinen

     Arpajaiset! Pöljän kyläyhdistys 

     Jäsenkorjaus -hoitonäytöksiä Matti Laiho

     Joulupukki saapuu klo 10.30 ja 13

Talutusratsastus vanhassa pihapiirissä

Tonttupaja studiolla, itsekovettuvasta savesta muotoillaan tonttuja ja joulukoristeita, tekoa ohjaa Siilinjärven kuvataideyhdistys,

Studiomyymälä, lähilahjakauppa avoinna, vastuulliset ja ekologisesti tuotetut lahjat, keramiikkaa sekä puuta ja muuta, myös herkkuja!

 

3.12. Ti klo 15-18 Tuikkulyhtypaja ja glögitarjoilu!
Tervetuloa valmistamaan savesta oma tuikkulyhty, joulutarjouksena 20€! Mukaan voi tulla itselle sopivaan aikaan. Varaa tekoon vähintään tunti. Lasitetut ja poltetut lyhdyt noudetaan pajalta myöhemmin. Samalla pääset tutustumaan Studion kurssitarjontaan. Ilmoittautumisesta ilahdun, mutta mukaan voi tulla myös viimehetken mielijohteesta!

11.12. Musiikkiopiston joulukonsertit Lassilan tuvassa klo 17.00 ja klo 19.00, Siilinjärven musiikkiopisto. Oppilaiden esityksiä ja yhteislauluja tunnelmallisessa tuvassa. Konserttien välillä tarjoilu, musiikkiopiston vanhempainyhdistys, opistolaisten hyväksi.

Studiomyymälässä pehmeät ja kovat paketit Pukin konttiin. Myymälä avoinna joulukuussa lukuunottamatta juhlapyhiä. ma-pe 11-17, la 10-14, su sopimuksesta. Tervetuloa myös joulun ja uudenvuoden välillä, sovitaan aika!

Tuunaa oma joulumuki, Koristellaan itselle glögimuki tai lahjamuki, ohjaajana Jenni Linnove. Pikkujouluohjelmaksi soveltuu myös  tuikkulyhtypaja! Kurssit tilauksesta, sovitaan ryhmällesi aika. Pikkujouihin myös Lassilan tupa vuokrattavissa. Lisätieoja

Tervetuloa!

 

Kesä 2019

 

JUURET näyttely Studion Vintissä


Taiteen monilta kentiltä Studion Vinttiin, maalauksia, installaatiota, ääniteos, valokuvaa ym. Kesävieraat 2019 saapuvat Pohjois-Savosta, Helsingistä, Skandinaviasta ja jopa Etelä-Afrikasta (alun perin)

Juuret-näyttelyn idea syntyi Väänästen sukukirjan Pöljän ja Kolmisopen Väänäsistä, julkaisun myötä. Lähtökohta oli paikallinen, yhteiset juuret, mutta näyttelyn tematiikka kasvaa globaalisiin mittasuhteisiin! Suhde eri kulttuureihin, maisemiin ja omaankin identiteettiin näkyy näyttelyn teoksissa.

Taiteilijat : Anna-Reetta Väänänen, Annikka Wiland Stendebakken, Clifford Charles, Hanna Linnove, Heta Toivanen, Irja-Liisa Kiiskinen, Jenni Linnove, Johan F. Karlsson, Nanna Ylönen

 

TIISTAITYÖPAJAT

9.7.-30.7. 2019 Keramiikkastudiolla pääsee kokeilemaan keramiikan tekniikoita. Vuoroviikoin mukinkoristelukurssi ja Rakukurssi. 24€/hlö/kerta

Tuunaa oma muki, mukinkoristelussa maalataan siveltimellä studion puolivalmiille mukille oma koriste. Kurssiin kuuluu materiaalit, opetus, poltot ja virvokkeita.

Rakurssilla pääsee tutustumaan taianomaiseen polttoprosessiin. Studiolla on valmiita esineitä, jotka voi lasittaa haluamallaan tavalla ja ne poltetaan ja savustetaan saman tien. Mikäli sinulla on rakupolttoa varten itse tehtyjä töitä, on tämä hyvä tilaisuus tulla polttamaan ne valmiiksi. Kurssi sisältää materiaalit, poltot, ohjauksen ja virvokkeita.

 

 

Lassilan Joulu 1.12.-23.12. 2018

 

1.12. La klo 10-15 Joulu Lassilassa 

Lassilan tuvassa Kyläyhdistyksen jouluinen kahvio ja puuro.

     Joulumusiikkia, yhteislaulua

     Arpajaiset! Kinkkuarvonta kyläyhdistyksen jäsenille, ja mahdollisuus liittyä jäseneksi 

     Jäsenkorjaus -hoitonäytöksiä Matti Laiho

     Joulupukki saapuu klo 10.30 ja 13

Talutusratsastus vanhassa pihapiirissä Paula Räsäsen poneilla

Tonttupaja studiolla, itsekovettuvasta savesta muotoillaan tonttuja ja joulukoristeita, tekoa ohjaa Siilinjärven kuvataideyhdistys, ja ARPAJAISET

UUTUUS, VINTIN JOULUTORI Myyjäiset,: Käsityötä, designia, lasten kirjoja, leivonnaisia

Studiomyymälä, lähilahjakauppa avoinna, keramiikkaa sekä puuta ja muuta, myös herkkuja!

Gilles hakekattilaesittely NHK-Keskus Oy, tilan lämpökeskuksessa

 

4.12. Ti klo 15-18 Tuikkulyhtypaja ja glögitarjoilu!
Tervetuloa valmistamaan savesta oma tuikkulyhty, joulutarjouksena materiaali- ja polttomaksulla 12€! Mukaan voi tulla itselle sopivaan aikaan. Varaa tekoon vähintään tunti. Poltetut lyhdyt noudetaan pajalta myöhemmin. Samalla pääset tutustumaan Studion kurssitarjontaan.

12.12. Musiikkiopiston joulukonsertti Lassilan tuvassa klo 18.00, Siilinjärven musiikkiopisto. Oppilaiden esityksiä ja yhteislauluja tunnelmallisessa tuvassa. Kahvitarjoilu musiikkiopiston vanhempainyhdistys, opistolaisten hyväksi.

Studiomyymälässä pehmeät ja kovat paketit Pukin konttiin. Myymälä avoinna joulukuussa lukuunottamatta juhlapyhiä. ma-pe 11-17, la 10-14, su sopimuksesta. Tervetuloa myös joulun ja uudenvuoden välillä, sovitaan aika!

Tuunaa oma joulumuki, Koristellaan itselle glögimuki tai lahjamuki, ohjaajana Jenni Linnove. Kurssit tilauksesta, sovitaan ryhmällesi aika. Pikkujouihin myös Lassilan tupa vuokrattavissa. Lisätieoja

Tervetuloa!

 

Kesänäyttely LUONNOLLISESTI- taidekäsityötä luonnosta ja luontoa säästäen 3.7.-5.8. Studion Vintissä  

Kesänäyttelysarjani kesän 2018 vieraiksi Studion Vinttiin saapuvat Kuopiosta tekstiilitaiteilija Helena Kauttonen ja kultasepä/metallitaiteilija Matti Mattson. Pitkästä aikaa näyttelyssä nähdään myös omia teoksiani. Näyttelyn teema korostaa luonnon. sekä kierrätysmateriaalien käyttöä. Teoksissa nähdään humoristista otetta ja luonnon tuntua.

Näyttelyn aikana pajalla toimii kesäkahvio pikkupurtavineen.

  

Kuvataideyhdistyksen kesäkurssi 2.8.

Kuvansiirtoa keramiikkaan 2.8.2018

Jenni Linnoven keramiikkastudiolla klo 15-20  Ohjaajana Jenni Linnove.

Kurssimaksu 25 € + materiaali käytön mukaan. Kurssi toteutuu, mikäli kurssille on vähintään 8 osallistujaa.

Ilmoittautumiset Jenni Linnovelle15.7.mennessä puh. 050 378 8263 

 

Keramiikkastudion myymälä palvelee lahjan hankkijoita ja muita kävijöitä, studioesittelyjä ja lyhytkursseja järjestetään ryhmille.

Pöljän kulttuuripolulla pääset sukeltamaan kylän historiaan, tutstumaan menneen ajan ihmisiin, työhön ja jo ohi kiitäneeseen elämään.  Lassilan talo, jonka historia ulottuu 1700-luvulle, on polun kohde numero kaksi. Esittelyvitriini sijaitsee Studion myymälän ulkoseinällä. Tutustu lisää Pöljän kylään näistä linkeistä: Pöljän Kyläyhdistys ja https://fi-fi.facebook.com/KuviaPoljalta

 Tervetuloa! 

 

 

 

 

Avoimet kylät 2017 10.6. klo 11-16

Keramiikkastudio mukana kun Pöljän kylä koristautuu kukkasin ja monessa paikassa tapahtuu! Tapahtuma avaa samalla Keramiikkastudion kesän, Kahvitarjoilu!

Pikku-Marja, Siilinjärven kuvataideyhdistyksen Suomi 100 -projektin keramiikkapaloja pääsee tekemään Keramiikkastudiolle.

Ja studion Vintissä esillä Lassilan historiaa (20.6. saakka).

 

Kesänäyttely KUUSI PALAA - keramiikkaa lieskauunilla sekä valokuvia 23.6.-11.8. Studion Vintissä

 

Kesänäyttelysarjani kesän 2017 vieraiksi Studion Vinttiin saapuvat Virosta keraamikot Karin Kalman, Urmas Bereczki, Kersti Laanmaa sekä valokuvaaja Tiit Rammul. Samassa näyttelyssä näemme suomalaiset keraamikot Susanna Hotari, Jaana Pietikäinen ja Susanna Tyrväinen.

 

Pielavedelle on rakennettu viime-kesänä lieskauuni, jossa suuri osa näyttelyn teoksista poltetaan juuri ennen näyttelyä. Kuusi keraamikkoa kokoontuu polttamaan saviesineensä korkeassa lämmössä kuusipuuun tuhkan sulaessa esineiden pintaan.

 

 

 

Kuvataideyhdistyksen kesäkurssi 4.-4.8. Fotolitografia savelle. Ohjaaja Jenni Linnove

 

 

Keramiikkastudion myymälä palvelee lahjan hankkijoita ja muita kävijöitä, studioesittelyjä ja lyhytkursseja järjestetään ryhmille.

Pöljän kulttuuripolku on avattu 2013. Polun mukana pääset sukeltamaan kylän historiaan, tutstumaan menneen ajan ihmisiin, työhön ja jo ohi kiitäneeseen elämään.  Lassilan talo, jonka historia ulottuu 1700-luvulle, on polun kohde numero kaksi. Esittelyvitriini sijaitsee Studion myymälän ulkoseinällä. Tutustu lisää Pöljän kylään näistä linkeistä: Pöljän Kyläyhdistys ja https://fi-fi.facebook.com/KuviaPoljalta

 Tervetuloa!

 

 

 

Lassilan Joulu 1.12.-23.12. 2016

LASSIAN JOULU 10 v.!

                   

 

Joulun avaus La 3.12 klo 10-14

Lassilan tuvassa Kyläyhdistyksen jouluinen kahvio ja puuro.

Joulumusiikkia, yhteislaulua, Leila Linnove

Arpajaiset runsaasti palkintoja! Kinkkuarvonta kyläyhdistyksen jäsenille, ja mahdollisuus liittyä jäseneksi 

Joulupukki saapuu klo 10.30 ja 13

Talutusratsastus vanhassa pihapiirissä paula Räsäsen ponilla ja hevosella

Studiomyymälä, lähilahjakauppa avoinna, tuotteita esittelevät Juha Nenosen mansikkatila ja Kyntteli Ky

Himmelipaja studiolla, pilleistä helmin koristeltujen himmelien tekoa ohjaa Siilinjärven kuvataideyhdistys

          

Studiomyymälässä uutuuksia! Pehmeät ja kovat paketit Pukin konttiin. Myymälä avoinna joulukuussa päivittäin lukuunottamatta juhlapyhiä. ma-pe 11-17, la 10-14, su 12-15

Tervetuloa myös Joulun ja Uuuden Vuoden välillä (Sovitaan aika!) jouluvieraiden kanssa tutustumaan paikalliseen osaamiseen!

Lyhtypaja, Lassilan Joulun Etkot! Muotoillaan savesta kynttilälyhtyjä 1.12. klo 16.30-19.00 Aikuiset 20€, lapset 10€, hinta sisältää materiaalit, lasittamisen, poltot sekä glögin ja piparit.

Tuunaa oma joulumuki, Koristellaan itselle glögimuki tai lahjamuki, ohjaajana Jenni Linnove. Kurssit tilauksesta, sovitaan ryhmällesi aika. Pikkujouihin myös Lassilan tupa vuokrattavissa. Lisätieoja

Joulukonsertti Lassilan tuvassa 13.12. klo 18.00, Siilinjärven musiikkiopisto. Opistolaisten esityksiä ja yhteislauluja tunnelmallisessa tuvassa. Kahvitarjoilu musiikkiopiston vanhempainyhdistys, opistolaisten hyväksi.

Joulukuuset suoraan Lassilan viljelmältä! Kysy studiomyymälästä.

Joulukuun ajan Lassilan Joulu -opasteet 5-tieltä. Kartta

Tervetuloa!

 

Kesänäyttely HEHKU - keramiikkaa lieskauunilla 1.7.-7.8.2016 Studion Vintissä

Kesänäyttelysarjani kesän 2016 vieraiksi Studion Vinttiin kutsuin Paula Ruuttusen,ja Eevastiina Lehtonen-Vieiran Mikkelistä sekä Elsa Hulkkosen Kuusankoskelta. Heitä yhdistää paitsi seutukunta, nuoruuden opinahjo Kuopiossa ja oman tuotannon tai taiteen ohessa tehty mittava ura opetuksen parissa, myös ennen kaikkea Kerpuuni-lieskauuni Mikkelissä.

Yhteisnäyttelyn nimi Hehku kuvaa hyvin puupolttotapahtuman luonnetta sekä samalla rakkautta käsillä tekemistä ja saven muotoilua kohtaan.

Keramiikkastudion myymälä palvelee lahjan hankkijoita ja muita kävijöitä, studioesittelyjä ja lyhytkursseja järjestetään ryhmille.

Pöljän kulttuuripolku on avattu 2013. Polun mukana pääset sukeltamaan kylän historiaan, tutstumaan menneen ajan ihmisiin, työhön ja jo ohi kiitäneeseen elämään.  Lassilan talo, jonka historia ulottuu 1700-luvulle, on polun kohde numero kaksi. Esittelyvitriini sijaitsee Studion myymälän ulkoseinällä. Tutustu lisää Pöljän kylään näistä linkeistä: Pöljän Kyläyhdistys ja https://fi-fi.facebook.com/KuviaPoljalta

 Tervetuloa!

 

Lassilan Joulu 28.11.-23.12. 2015.

                   

Joulun avaus La 28.11. klo 10-14

Lassilan tuvassa Kyläyhdistyksen jouluinen kahvio ja puuro.

Joulumusiikkia, yhteislaulua, Kaarina Heikkinen

Joulukoristepaja,  Tekstiilikierrättäjät ry ohjaa kuusenkoristeiden tekoa, materiaalimaksu 1€

Arpajaiset järjestää kyläyhdistys, runsaasti palkintoja!

Joulupukki saapuu klo 11 ja 13

Rekiajelua tai talutusratsastus vanhassa pihapiirissä

Studiomyymälä, lähilahjakauppa avoinna, avajaispäivänä Rädyn ruisleipää!

          

Studiomyymälässä uutuuksia! Pehmeät ja kovat paketit Pukin konttiin. Myymälä avoinna joulukuussa päivittäin lukuunottamatta juhlapyhiä. ma-pe 11-17, la 10-14, su 12-15

Tervetuloa myös Joulun ja Uuuden Vuoden välillä (Sovitaan aika!) jouluvieraiden kanssa tutustumaan paikalliseen osaamiseen!

Tuunaa oma joulumuki, Koristellaan itselle glögimuki tai lahjamuki, ohjaajana Jenni Linnove. Kurssit tilauksesta, sovitaan ryhmällesi aika. Pikkujouihin myös Lassilan tupa vuokrattavissa. Lisätieoja

Joulukonsertti Lassilan tuvassa 9.12. klo 18.00, Siilinjärven musiikkiopisto. Opistolaisten esityksiä ja yhteislauluja tunnelmallisessa tuvassa. Kahvitarjoilu musiikkiopiston vanhempainyhdistys, opistolaisten hyväksi.

Joulukuuset suoraan Lassilan viljelmältä! Kysy studiomyymälästä.

Joulukuun ajan Lassilan Joulu -opasteet 5-tieltä. Kartta

Tervetuloa!

 

 

Studion myymälä avoinna kesällä ti-pe 11-17 ja la 10-14. Heinäkuussa myös su 12-15.

Myymälässä muotoilua ja käsityötä lähiseudulta, uutuutena mm. Daiga Daiga Doon kännykkäsuojat ja Tuhatpajun kierrätysmateriaalein punotut lahjakuoret. Täältä löydät upeat ja erilaiset lahjat hääpareille tai muille juhlijoille! Tervetuloa!

 

Siilinjärven kuvataideyhdistyksen kesäkurssi

Kesällä 2015 kesäkurssilla keraamista kuvanveistoa elävän mallin mukaan! La 13.6. klo 9.00 alkaen varsinainen saven muotoilu, aamupäivällä harjoitelmia ja iltapäivällä hieman suuremman teoksen työstämien. Kurssilla sovitaan myöhemmälle kesään kaikille sopiva teosten pintakäsittelypäivä, (lasittaminen, patinointi, savustus...) Katso lisää 

 

Kesänäyttely Rakkaita Ihmisiä ja Hyviä Lehmiä 26.6-15.8.2015 Studion Vintissä

Elina Vesterinen-Sumun fotolitografioita savelle ja siirtokuvia keramiikalle sekä Katri Suonion akvarelleja käsin tehdylle paperille ja akryylimaalauksia kovalevylle. Teoksilla, niiden aiheilla ja tekijöillä on kytkös Pöljän kylää. Esim. Katri Suonion teokset pohjautuvat agronomi Tatu Nissisen 1900-luvun alun valokuviin kantakirjalehmistä.

 

Pöljän kulttuuripolku on avattu 2013. Polun mukana pääset sukeltamaan kylän historiaan, tutstumaan menneen ajan ihmisiin, työhön ja jo ohi kiitäneeseen elämään.  Lassilan talo, jonka historia ulottuu 1700-luvulle, on polun kohde numero kaksi. Vitriini sijaitsee Studion myymälän ulkoseinällä. Tutustu lisää Pöljän kylään näistä linkeistä: Pöljän Kyläyhdistys ja https://fi-fi.facebook.com/KuviaPoljalta

 

Kesällä tapahtuu myös Pöljän naapurikylässä Alapitkällä, jossa järjestetään Omakotitalonäyttely 10.-19.7.2015. Keramiikkastudio mukana tapahtumassa.

 

Sample Image

Lassilan Joulu 29.11.-31.12. 2014.

                   

Joulun avaus La 29.11. klo 10-16

Lassilan tuvassa Marttakahvit, glögiä ja puuro.

Joulumusiikkia, Leila Linnove

Joulukorttipaja,  taideyhdistys

Pienoisnäyttely, maalauksia, Ritva Repo

Joulupukki saapuu klo 11.30

ekiajelua klo 10-12 tarjoaa kyläyhdistys

Studiomyymälä, lähilahjakauppa avoinna koko päivän, avauspäivänä Luomumehuesittely ja Rädyn ruisleipää!

          

Studiomyymälässä uutuuksia! Pehmeät ja kovat paketit Pukin konttiin. Myymälä avoinna joulukuussa päivittäin lukuunottamatta juhlapyhiä. ma-pe 11-17, la 10-14, su 12-15

Myymälä avoinna myös Joulun ja Uuuden Vuoden välillä. Tervetuloa jouluvieraiden kanssa tutustumaan paikalliseen osaamiseen!

Tuunaa oma joulumuki, Koristellaan itselle glögimuki tai lahjamuki, ohjaajana Jenni Linnove. Kurssit tilauksesta, sovitaan ryhmällesi aika. Pikkujouihin myös Lassilan tupa vuokrattavissa. Lisätieoja

Joulukonsertti Lassilan tuvassa 10.12. klo 18.00, Siilinjärven musiikkiopisto. Opistolaisten esityksiä ja yhteislauluja tunnelmallisessa tuvassa. Kahvitarjoilu musiikkiopiston vanhempainyhdistys, opistolaisten hyväksi.

Joulukuuset suoraan Lassilan viljelmältä! Kysy studiomyymälästä.

Joulukuun ajan Lassilan Joulu -opasteet 5-tieltä. Kartta

 Tervetuloa!

 

LÄHIKÄSITYÖMESSUT

25.-26-10.2013 Iisalmi, Olvi oluthalli

Keramiikkastudion osastolla kynttilänjalat ja alustat, käyttöesineet ja lahjat. Uutuusvärinä tunnelmallinen tumma punainen!

Mahdollisuus koristella muki omin käsin! Studion muki koristellaan raakapoltettuna, muki toimitetaan lasitettuna ja poltettuna messujen jälkeen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisää tietoa messuista www.taitoylasavo.fi

Kiitokset kaikille kävijöille!

Muutama muki vielä hakematta keramiikkastudiolta... Tervetuloa.

 

FinnishSuomiEnglish (UK)