Keramiikkastudio Jenni Linnove

 

Jenni Linnoven puhuttelevan linjakas design näkyy hänen käyttökeramiikassaan. Värikkäät kaatimet, kannut ja maljakot tuovat iloa sisustukseen ja ovat todellisia toivelahjoja!

Astiat, kuten teekuppi, muki ja erilaiset kulhot ovat keraamikko Jenni Linnoven muotoiluna paitsi kauniita, myös helppoja käyttää. Muotoilun estetiikka on sopusoinnussa käytettävyyden kanssa. Studion keramiikkatuotteita saa oman myymälän lisäksi muualta Suomesta useilta jälleenmyyjiltä.

Keramiikkastudion UUDET NETTISIVUT ovat jo pitkällä. Ennen kuin ne julkaistaan löydät ajankohtaiset asiat laajemmin facebookista!

 

Käsi- ja taideteollisuusmyymälä

Keramiikkastudio Jenni Linnoven myymälä työtilan yhteydessä Pohjois-Savon sydämessä Pöljällä tarjoaa käyttökeramiikan lisäksi uniikkiteoksia ja myös muiden paikallisten muotoiluyritysten käsi-ja taideteollisuustuotteita. Valikoimiin kuuluu mm. huovutus-, pellava-, ja puutuotteita sekä kynttilöitä ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita Siilinjärven sekä lähikuntien parhailta tekijöiltä.

Onko tulossa tuttavien häät, ystävänpäivä tai muu merkkipäivä? Kun lahjan saaja arvostaa laatua, käsityötä, kotimaisuutta ja paikallisuutta (Pohjois-Savo), on keramiikkastudion myymälä oikea ostospaikka. Pohditaan yhdessä tapa jolla ilahdutat ystävääsi, mistä lahja koostuu, mitä lahjapakkauksesta paljastuu!

 

Lassilassa tapahtuu . Toistaiseksi poikkeusaikanakin myymälän ovet ovat arkisin avoinna. Hygieniasta huolehditaan. Kotiin on saatavilla savea ja polttopalvelu toimii. Myös mosaiikkipaloja on saatavilla!

 

Pöljän historiaa esittelevä kutuuripolku avattu kesällä 2013. Lassila on polun yhtenä kohteena.

Tervetuloa lahjamyymälään ympäri vuoden!

   

Keramiikkakurssit

Tule kokemaan inspiraation synty saven parissa lyhytkursseilla! Kurssien sisältö sopii työhyvinvointia edistävään kulttuuritoimintaan tai vaikkapa pikkujouluohjelmaksi.  Esimerkikis Savi soi -kurssilla savi muotoutuu soiviksi astiahuiluiksi, erilaisiksi savipilleiksi osallistujien käsissä. Muki syntyy omalla suunnittelemalla kuvalla tutustuttaessa koristemaalaukseen kurssilla Tuunaa oma muki! Kursseja järjestetään erilaisille yhteisöille sekä yksityisille ryhmille. Katso täältä kurssitarjontaamme!

  

Keramiikkastudio Jenni Linnove vuoden 2008 Pohjois-Savon Taito-käsityöyrittäjä

Syksy 2021

 

SYKSYN KURSSIT JA MUUT KURSSIT nähtävissä kurssit- sivulla. Esim:

Keskiviikkokeramiikka klo 17-20

Ensimmäinen kerta 36€/hlö, seuraavat kerrat 28€. Lisäksi materiaali- ja polttomaksu saven käytön mukaan. Kurssilla voi toteuttaa omia projekteja tai aloittaa savityöt alusta eri tekniikoita opetellen. Jenni ohjaa! Illat syksyllä 2021:     15.9., 22.9., 6.10., 13.10., 27.10, 10.11. ja 24.11.

Tavataan kivan harrastuksen parissa!

Jälleennäkemisiä 6.7.-29.7.2021


Arabian tehdas yhdisti aikanaan monia keramiikan taitajia. Yli 30 vuotta myöhemmin, kolme meistä tapaa yhteisen näyttelyn merkeissä. Samalla kun tuomme näyttelyyn nykyisen uramme helmiä, toivomme että yhteiskunnan avautuessa syntyy lisää iloisia Jälleennäkkemisiä, vaikka näyttelyvierailujen merkeissä! Tervetuloa!

Pirkko Mäkelä-Haapalinna pastellimaalauksia, Susanna Nissinen ja Jenni Linnove keramiikkaveistoksia

Studioyymälä ja kesäkahvio avoinna näyttelyn aikaan ma-pe 11-17, la 10-14 

Keramiikkastudion kesässä työpajoja:

6. ja 20.7. Mukin koristelua klo 12-17, 26€/hlö. Varaa aikaa n. 1,5 h

13. ja 28.7. Rakupolttoa, 36€/hlö. Rakutetaan studiolla tarjolla olevia tai itse muotoiltuja resineitä.

Kesälläkin kursseja tilattavissa ryhmille

FinnishSuomiEnglish (UK)